Aktuellt just nu

På återseende i Svärdsjö

Under våren 2023 ökade vi Kopparstadens fysiska närvaro i Svärdsjö för kunna att möta hyresgäster och Svärdsjöbor. "Banken" ska nu bli en kvarterslokal som går att låna eller hyra, precis som vi har i flera andra av våra bostadsområden.

Öppettider jul, nyår och trettondagsafton

Här hittar du våra öppettider under jul, nyår och trettondagsafton.

Uppdateringar och förändringar på Mina sidor

I februari 2024 får Mina sidor ett nytt utseende och funktioner när vi uppdaterar till ett modernare system. Förändringarna berör dig som bor hos oss, står i kö eller söker lägenhet. En viktig förändring är att du måste ha en registrerad e-postadress eller använda BankID när du ska gå in på Mina sidor efter uppdateringen.

Ändrade öppettider 19 december

Kopparstadens hyresförhandling för 2024 och 2025

Inför varje årsskifte förhandlar Kopparstaden med Hyresgästföreningen om kommande hyreshöjning. Den turbulenta omvärlden har inneburit ett ansträngt ekonomiskt läge för både bostadsbolag och hyresgäster. Med hänsyn taget till det har parterna förhandlat fram en överenskommelse gällande hyreshöjning för både 2024 och 2025, ett så kallat två-årsavtal.

Hyresförhandling för 2024 och 2025

Turbulenta tider i omvärlden med ökade räntor, fjärrvärmekostnader och höga matpriser har inneburit ett ansträngt ekonomiskt läge både för hyresgäster och för bostadsbolag. För att skapa stabilitet och långsiktighet har Kopparstaden tillsammans med Hyresgästföreningen kommit överens om ett två-årsavtal.