Aktuellt just nu

Varmvattenläcka i Herrhagen

Just nu har vi en vattenläcka i Herrhagen, där flera adresser blir påverkade. Varmvattnet kommer därför en tid framöver vara avstängt. Vi jobbar med att lösa felet så snabbt som möjligt.

Värmeböljan kan orsaka brandrisk

På grund av värmeböljan är det just nu mycket torrt i skog och mark, vilket innebär stor fara för markbrand. Var extra varsam när du grillar och släng inte fimpar på marken då även dessa kan orsaka brand. Läs mer och håll dig fortsatt uppdaterad kring eldningsförbud på krisinformation.se:s webbplats.

Nya numret av tidningen BO är här!

Håll utkik i brevlådan under veckan efter vårens nummer av BO - Kopparstadens egen hyresgästtidning. Den här gången kan du läsa om bästa vännerna som nu också delar kontor i Kopparstadens lokaler i centrala Svärdsjö. Vi berättar om vårt arbete med aktivitetsledare på somrarna och hur aktiviteterna skapar trygghet i områdena. Dessutom kan du vara med och tycka till om tidningen och ha chansen att vinna biobiljett. Det här numret delas ut i samarbete med Korsnäs IF Fotboll för att stödja ungdomsidrotten. Vi önskar dig trevlig läsning!

Rätta svar från tipspromenaden vid Blåljusdagen på Gruvrisskolan

Måndag 6 maj var vi på plats vid Blåljusdagen på Gruvrisskolan. Under dagen anordnades en tipspromenad, nedan hittar du de rätta svaren på tipspromenaden. Vinnarna meddelas via telefon.