Sommarjobb

Välkommen att söka jobb hos oss i sommar! Tycker du om att jobba med barn kan du söka som aktivitetsledare och vill du vara med och sköta våra fastigheter så finns det sådana jobb. Du kommer att spendera en stor del av tiden utomhus och ingå i ett härligt gäng. Det finns även möjlighet skaffa sig ett första sommarjobb och utveckla sina färdigheter för framtiden - det kallar vi för Gro smart.

Vi annonserar våra sommarjobb under januari-mars varje år. Här ansöker du via vår ansökningsportal.

Aktivitetsledare (juni-augusti)

Som aktivitetsledare kommer du arbeta eftermiddag/kväll i våra bostadsområden med barn och ungdomar i åldrarna 6-15 år. Din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med kollegor planera och genomföra aktiviteter i områdena. Exempel på aktiviteter är brännboll, spelkvällar, lekar, med mera.

Gro smart (period 1: juni, period 2: juli/augusti)

Gro smart vänder sig till dig som går ut grundskolan (årskurs 9) samma år du ansöker och är hyresgäst hos Kopparstaden. Det är en möjlighet till tre veckors sommarjobb hos oss på Kopparstaden och du kommer i huvudsak arbeta utomhus med rensning av ogräs och liknande sysslor.

Gro smart är ett sätt att prova på hur det är att ha ett första jobb med allt vad det innebär, till exempel att lära sig tider och rutiner. Man får helt enkelt chans att börja samla erfarenheter för att lättare få ett jobb i framtiden! Gro smart pågår under två perioder om tre veckor.

Sommarjobba med fastighetsskötsel (juni-augusti)

Vi söker dig som är minst 17 år och som är beredd på att jobba med utemiljö i alla väder! Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och att du kan lösa dem på egen hand. Att du tycker om att jobba tillsammans med andra är en förutsättning. Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor.

Säsongsjobba med fastighetsskötsel (april-augusti)

Vi söker dig som är minst 18 år, har B-körkort och vill säsongsarbeta hos oss. Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och lösa dem på egen hand. Att du tycker om att jobba tillsammans med andra är en förutsättning. Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor. Du kan även komma att assistera våra bovärdar vid reparationer. Du är vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och sätter en stolthet i att det är helt och rent i ditt område.

Relaterade länkar

  • Se våra lediga tjänster och skicka in ansökan här
  • Kontakta vår HR-avdelning