Argentum

Här bor du modernt och hållbart. Lägenheterna på Argentum återanvänder sin egen energi för uppvärmningen. Det tjänar både du och miljön på.

Våra 36 lägenheter på Argentum ligger i så kallade passivhus. Det innebär att de till största delen värms upp med hjälp av den energi som redan finns i huset, tack vare apparater och de människor som bor där. Det gör att du får ett behagligt inomhusklimat där väggarna har samma temperatur som inomhusluften, samtidigt som du sparar både på pengar och miljön.

Lägenheterna är modernt inredda med högsta standard. Här har du trestavig ekparkett i alla rum utom badrummen som är kaklade. Varje lägenhet har tvättmaskin, torktumlare och förberett för inkoppling av diskmaskin. Samt balkong eller uteplats. Planlösningen är öppen och ljus, med stora rum för känslan av rymd. De är dessutom helt katt- och rökfria. Tack vare den egna ingången från markplan eller loftgången känns bostaden lite som i ett radhus.

Området ligger naturskönt i ett växande område där skogsstigar, motionsspår, slalombacke, stall, golfbana, fotbollsplaner, skola och förskola finns alldeles intill. Trots den avskilda känslan ligger Argentum inte långt från centrum, med cykelbana eller buss tar du dig snabbt till all shopping, kultur och nöjen i Falu centrum.

Adresser till våra hus i kvarteret

Nedre Gruvrisvägen 32
Tingsvägen 3

Andra områden på Galgberget

Relaterade länkar

  • Gör en felanmälan på din lägenhet
  • Se öppettider i vår Bobutik
  • Kontakta Bobutiken
  • Sök lediga lägenheter