Senaste nytt

Incident i samband med borrning vid Furiren i Surbrunnshagen

Vid klockan 11.45 idag orsakade tryckluft ett hål i asfalten vid förskolan Surbrunnshagens innergård. Ingen person har kommit till skada. Just nu utreds händelsen vidare. Vid Furiren borrar NCC för frikyla/bergvärme. Vid ett arbetsmoment, en borrning på cirka 170 meters djup, trängde tryckluft upp och skadade mark vid förskolan Surbrunnshagens innergård. Området är för närvarande avspärrat och vidare borrning kommer att ske i samråd med förskolan. NCC ser väldigt allvarligt på händelsen och har inlett en utredning för att undersöka det som hänt.

Vi söker en IT-specialist

Vi söker dig som är bra på att driva projekt i mål tillsammans med andra, som kan ta ansvar i utvecklingen av vår IT-infrastruktur och har ett stort intresse för teknik. Som vår nya IT-specialist får du dels rollen som produktägare för IT-infrastruktur. Det innebär ansvar för Kopparstadens serverplattform, IT-arbetsplats och tillhörande tjänster såsom ServiceDesk, tekniker på plats, integrationer, samt IT- och cybersäkerhet. Du kommer att ingå i vår IT-avdelning, som med dig blir fyra personer. Tjänsten innebär både självständigt arbete och att leda utvecklingsprojekt i tvärfunktionella team, där du ansvarar för projektens hela genomförande från inledande behovsanalys till implementering. Det här är en social roll där du har mycket kontakt med kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på att du är är bra på att skapa relationer och har god kommunikativ förmåga. Som medarbetare på Kopparstaden får du ett spännande jobb, utmaningar och en mängd förmåner, samt 120 varma, starka och kloka kollegor. Varmt välkommen med din ansökan senast 5 maj. Läs mer om tjänsten.

Öppettider under påsk

Glad påsk och vi hoppas du får en skön påskhelg! Kom ihåg att vi har stängt under helgen. Om något akut skulle hända när vi har stängt ringer du jouren på telefon 023-630 68.

Hyresgästenkäten - var med och påverka ditt boende

Vår uppgift som ett allmännyttigt bostadsbolag är att erbjuda bra hyresbostäder för alla - oavsett inkomst, ursprung, ålder och hushållstyp. Det är därför viktigt för oss att du som hyresgäst får möjligheten att vara med och påverka ditt boende så att det blir så bra som möjligt för dig och dina grannar. Vi vill att du ska trivas som hyresgäst och att du är nöjd med allt från hur städning i trapphusen sköts, till hur du blir bemött i din kontakt med oss. Tillsammans med dig vill vi göra ditt boende bättre och därför behöver vi veta vad du tycker fungerar bra och mindre bra, vad du tycker att vi borde göra bättre eller mer av. Genom att dela med dig av dina erfarenheter och åsikter av att vara vår hyresgäst kan du vara med och påverka. Det kan du bland annat göra om du är med och svarar på hyresgästenkäten. Sista dagen att svara på enkäten är 12 april 2024 . Resultatet av enkäten och beslutade åtgärder kommer att presenteras på kopparstaden.se cirka fem veckor efter sista svarsdatum. Gå vidare till enkäten och hjälp oss att göra skillnad. Dina svar är helt anonyma och din e-postadress kan inte på något sätt kopplas samman med dina svar du lämnar i enkäten.