Om kakor (cookies)

En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information om ditt besök på webbplatsen. Kakor används av rent tekniska skäl för att förbättra webbplatsen för användaren.

Det finns två typer av kakor:

  • Den ena lagras tillfälligt på din dator under tiden du är inne och surfar på en sida. Den försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Den andra typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte den aktuella webbplatsen.

Kakor på kopparstaden.se

På kopparstaden.se används kakor för att ge tillgång till olika typer av information. Bland annat används kakor för att mäta trafik, till exempel se vilka sidor som har besökts på webbplatsen.

Aktivt samtycke

På kopparstaden.se har vi en funktion för aktivt samtycke. Det betyder att kakor inte lagras på din dator om du inte har lämnat ditt.

Våra kakor

Nedan följer en redovisning av de kakor som används på vår webbplats. Observera att det kan finnas kakor som är knutna till någon speciell del/funktion på webbplatsen som inte är generell. Om det finns några felaktigheter eller om du har några frågor kring de kakor som används på den här webbplatsen, kontakta sidansvarig.

Kakor på kopparstaden.se

SiteVisionLTM

En nödvändig sessionskaka som används av kopparstaden.se för dess funktionalitet.

Marknadssystemet

ASP.NET_SessionId

En nödvändig sessionskaka som används av vårt uthyrningssystem för dess funktionalitet. Rent tekniskt används den för att identifiera en session mellan klient och webbserver. Den lagrar ingen personlig information och förfaller när du stänger din webbläsare. Kommer från marknad.kopparstaden.se.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet på externa webbplatser vi länkar till.