Aktuellt just nu

Incident i samband med borrning vid Furiren i Surbrunnshagen

Vid klockan 11.45 idag orsakade tryckluft ett hål i asfalten vid förskolan Surbrunnshagens innergård. Ingen person har kommit till skada. Just nu utreds händelsen vidare. Vid Furiren borrar NCC för frikyla/bergvärme. Vid ett arbetsmoment, en borrning på cirka 170 meters djup, trängde tryckluft upp och skadade mark vid förskolan Surbrunnshagens innergård. Området är för närvarande avspärrat och vidare borrning kommer att ske i samråd med förskolan. NCC ser väldigt allvarligt på händelsen och har inlett en utredning för att undersöka det som hänt.

Planerat arbete med fibernätet på Norra Järnvägsgatan 20

Måndag 22 april kommer iTUX Falun att utföra ett arbete med fibernätet. Detta kan medföra att bredband och tv inte fungerar för boende på Norra Järnvägsgatan 20.

Vi söker en IT-specialist

Vi söker dig som är bra på att driva projekt i mål tillsammans med andra, som kan ta ansvar i utvecklingen av vår IT-infrastruktur och har ett stort intresse för teknik. Som vår nya IT-specialist får du dels rollen som produktägare för IT-infrastruktur. Det innebär ansvar för Kopparstadens serverplattform, IT-arbetsplats och tillhörande tjänster såsom ServiceDesk, tekniker på plats, integrationer, samt IT- och cybersäkerhet. Du kommer att ingå i vår IT-avdelning, som med dig blir fyra personer. Tjänsten innebär både självständigt arbete och att leda utvecklingsprojekt i tvärfunktionella team, där du ansvarar för projektens hela genomförande från inledande behovsanalys till implementering. Det här är en social roll där du har mycket kontakt med kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på att du är är bra på att skapa relationer och har god kommunikativ förmåga. Som medarbetare på Kopparstaden får du ett spännande jobb, utmaningar och en mängd förmåner, samt 120 varma, starka och kloka kollegor. Varmt välkommen med din ansökan senast 5 maj. Läs mer om tjänsten.

Öppettider under påsk

Glad påsk och vi hoppas du får en skön påskhelg! Kom ihåg att vi har stängt under helgen. Om något akut skulle hända när vi har stängt ringer du jouren på telefon 023-630 68.