Uppdateringar och förändringar på Mina sidor


I februari 2024 får Mina sidor ett nytt utseende och funktioner när vi uppdaterar till ett modernare system. Förändringarna berör dig som bor hos oss, står i kö eller söker lägenhet. En viktig förändring är att du måste ha en registrerad e-postadress eller använda BankID när du ska gå in på Mina sidor efter uppdateringen.

Senast den 22 februari behöver du också ha en registrerad e-postadress till ditt användarkonto för att du enkelt ska få information från oss. Vi kommer inte längre kunna skicka brev hem till dig med information om till exempel lägenheter du visat intresse för eller påminna var tolfte månad om att du behöver meddela oss om du vill stå kvar i kön.

Om du idag redan har en e-postadress registrerad i dina kontaktuppgifter, logga in och kontrollera att uppgifterna fortfarande stämmer.

Vad händer vid uppdateringen?

Efter uppdateringen kommer du att kunna logga in på två sätt - med din e-postadress eller med BankID.

Du behåller din plats i kön

Om du står i vår kö före uppdateringen följer vissa uppgifter som är inlagda med över automatiskt och du behåller den köplats du har. Efter uppdateringen behöver du fylla i dina önskemål på nytt, till exempel om du vill få förslag på lediga ettor i centrum eller annat område du helst vill bo i.

Bostadsappen tas bort

"Nya" Mina sidor kommer att fungera bättre i mobil än den gör idag. Vi kommer därför att lägga ner Bostadsappen.

Läs mer om vad uppdateringen innebär och vad du behöver göra på Förändringar på Mina sidor

Uppdaterad: