Gullvivan

I kvarteret Gullvivan är vardagen enkel. Här har du nära både till barnvänliga parker och aktivitetsplatser, men samtidigt kort avstånd till centrum. Bor bekvämt i moderna lägenheter med högsta komfort.

Britsarvet är ett barnvänligt område, här finns både skola, lekplats och fotbollsplan alldeles nära intill. Ett stenkast bort ligger också Kålgården med badplats, lekplatser, minigolfbana och grönytor. Vill du nyttja Lugnets friluftsområde eller idrottsanläggning så ligger även den en kort cykeltur härifrån.

Kvarteret Gullvivan byggdes 2005, med fokus på komfort och rymd. Takhöjden är hela 2,5 meter och gör lägenheterna luftiga och ljusa. Hall och badrum har klinkergolv med komfortvärme samt ekparkett i hela resten av lägenheten.

Njut en stund av innergårdarnas grönska, eller ta en kort promenad in till centrum. Bara tio minuter bort har du butiker, restauranger, kultur, folkliv och allt annat som Falu centrum kan erbjuda. Vill du hellre ta bussen så stannar den precis intill.

Adresser till våra hus i kvarteret

Trädgårdsgränd 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14

Andra områden i Britsarvet

Vitsippan

Här passar det bra att bo för dig som vill ha det enkelt och bekvämt. Här har du stenkoll på både el- och vattenförbrukningen, samt har alla vardagsbekvämligheter tillgängliga.

Relaterade länkar

  • Gör en felanmälan på din lägenhet
  • Se öppettider i vår Bobutik
  • Kontakta Bobutiken
  • Sök lediga lägenheter