Aktuellt just nu

Ingen åtkomst till Mina sidor 26-29 februari

Från måndag 26 februari till preliminärt torsdag 29 februari kommer Mina sidor ligga nere. Under dessa dagar byter vi över till en uppdaterad version av Mina sidor som innebär vissa förändringar och ett nytt utseende.

Första spadtaget för Furiren

Nu startar bygget av Furiren - 129 hyresrätter i Surbrunnshagen! Idag klockan 11 hölls första spadtaget med representanter från Kopparstaden, husentreprenören Lindbäcks och markentreprenören NCC. Markarbeten är igång och redan i sommar levereras husmodulerna.

Vattenavstängning Grycksbo

Vi utför ett akutjobb med vattnet i Grycksbo och har därmed stängt av vattnet på Bergsätravägen. Detta påverkar även boende på Drottningvägen och vattnet kommer att vara avstängt från och till under dagen. Vattnet förväntas vara tillbaka vid klockan 16 idag.

Högt vatten och sedan risk för halka

Senaste dygnets temperaturförändring och mycket regn har bidragit till att snö smält och det finns mycket vatten i många av våra områden som har svårt att rinnan undan. Under helgen finns det stor risk för minusgrader och att det blir väldigt halt. Så ta det försiktigt! Bovärdarna i våra områden har jobbat för fullt under fredagen och har gjort vad de kunnat för att få undan vattnet så att det kan rinna ner i brunnar. - Vi kommer fortsätta att jobba under helgen och då även med halkbekämpning. Det är många och stora områden att sanda, så vi vill uppmana er alla att ta det försiktigt där vi inte hunnit sanda, säger Patrick Kaemmerle, bovärdschef på Kopparstaden. I de områden där det finns sandlådor med sand får du om du vill gärna hjälpa till att strö ut sand innan vi kommer till ert område.