Vårt viktiga samarbete med föreningslivet

Vi tror på ett sponsringssamarbete med motprestation, därför får de föreningar vi sponsrar göra en arbetsinsats som ger ett mervärde till våra hyresgäster. Vår årliga budget för sponsorsamarbeten är cirka 500 000 kr.

Syftet med sponsringen är att kunna erbjuda aktiviteter till våra hyresgäster för att minska ofrivillig ensamhet och bidra till att människor rör på sig, får bättre hälsa och fördjupad kunskap inom olika områden. Det blir också en inkörsport till föreningslivet.

Målet är att erbjuda aktiviteter inom idrott, kultur och kunskap som passar olika intressen och nationaliteter. De flesta aktiviteterna riktas till barn och ungdomar samt våra äldre hyresgäster. Ambition är att erbjuda någon form av aktivitet minst en gång per kvartal.

Du som förening erbjuds tre nivåer, där er insats kan vara allt ifrån att dela ut Hyresgästtidningen Bo till att delta vid hyresgästaktiviteter eller vara arrangör för en hyresgästaktivitet.

Ansök om sponsringsstöd via formulär

Under våren och sommaren 2020 har vi på grund av Covid-19, och den isolering den medfört, lagt extra fokus på aktiviteter till våra Senior- och Trygghetsboenden genom bland annat balkongallsång, delat ut påskfika samt jordgubbar och grädde till Midsommar, korsordstävling, erbjudit hemleverans av blommor och jord till balkong/uteplatser, utegympa med Friskis och Svettis. Aktiviteter av dessa slag kommer fortsätta under vintern 2020.

Kontakta sponsringsansvarig

Anette Mååg

Sponsringsansvarig

023-458 48
sponsringsansokan@kopparstaden.se