Du som är samarbetspartner

Som samarbetspartner är du en av oss. Det betyder att vi tillsammans strävar efter att skapa hem där människor vill bo livet ut. Att vi tillsammans skapar ett hållbart Falun som är attraktivt nu och för kommande generationer. Det gör vi utifrån ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet.

Det vi skapar tillsammans med våra samarbetspartners som finns i en rad olika branscher, inom organisationer och föreningsliv bygger på affärsmässiga grunder och ett stort engagemang. Det handlar även om att värna om miljön genom smarta arbetsmetoder, materialval och transporter.

För oss är det självklart att våra samarbetspartners, inte minst leverantörer och entreprenörer, betalar skatt och sociala avgifter samt ger sina anställda goda arbetsvillkor med skälig lön, arbetstid och semester. Detta gäller även underleverantörer och underentreprenörer.

För dig som jobbar nära våra hyresgäster rekommenderar vi att läsa fliken Hej entreprenör under relaterade länkar nedan! Här har vi sammanställt information som kan vara bra att veta och som underlättar ditt arbete.

Tack för att du vill vara en av våra viktiga samarbetspartners!

Relaterat innehåll

Samarbete med föreningslivet

Samarbetet gör vi tillsammans med våra samarbetspartners som finns i en rad olika branscher, inom föreningsliv och organisationer eller är samhällsbyggare som vi.

Relaterade länkar

  • Hej entreprenör!
  • Logga in på entreprenörsportalen
  • Kontaktuppgifter för entreprenörer