Kopparstaden släpper 78 nybyggda hyresrätter i Surbrunnshagen


Kopparstadens nyproduktion Kungsgården börjar ta form i Faluns nya bostadsområde Surbrunnshagen. Lägenheterna planeras stå redo för inflyttning 1 juni 2022.

Surbrunnshagen blir en naturnära bostadsidyll med blandade upplåtelseformer, förskola, kvartersrestaurang och närhet till det mesta trots att det ligger vid sidan av centrum.

Anna Timander, marknads- och uthyrningschef på Kopparstaden, vet att intresset är stort och tror att det kommer bli högt tryck när hyresrätterna släpps på kopparstaden.se den 1 september i år:

- Vi har satsat på olika storlekar på lägenheterna och erbjuder extra många ettor för att ge ungdomar en god chans till ett första boende.

Lägenheterna på 1-4 rum och kök är fördelade i tre huskroppar. På innergården finns p-platser för bil och cykel, laddstolpar för elbil och elcykel, flera sittplatser med grillmöjlighet och en lekplats.

- Vi hänvisar intressenterna till kopparstaden.se, där man bland annat kan gå på en virtuell visning i alla lägenheterna, avslutar Anna.

För att kunna anmäla intresse för en lägenhet på Kungsgården behöver du stå i Kopparstadens bostadskö. Ytterligare information om Kungsgården och hur du anmäler intresse hittar du under Relaterade länkar nedan.

Kontaka oss för mer information

Anna Timander

Marknads- och uthyrningschef

023-458 21
anna.timander@kopparstaden.se

Relaterade länkar

  • Läs mer om Kungsgården i tidigare pressmeddelande
  • Läs mer om Kungsgården och hur du anmäler intresse


Uppdaterad: