Vi söker en IT-specialist

Två kvinnor står utomhus med krattor i händerna och ser glada ut.


Vi söker dig som är bra på att driva projekt i mål tillsammans med andra, som kan ta ansvar i utvecklingen av vår IT-infrastruktur och har ett stort intresse för teknik.

Som vår nya IT-specialist får du dels rollen som produktägare för IT-infrastruktur. Det innebär ansvar för Kopparstadens serverplattform, IT-arbetsplats och tillhörande tjänster såsom ServiceDesk, tekniker på plats, integrationer, samt IT- och cybersäkerhet.

Du kommer att ingå i vår IT-avdelning, som med dig blir fyra personer. Tjänsten innebär både självständigt arbete och att leda utvecklingsprojekt i tvärfunktionella team, där du ansvarar för projektens hela genomförande från inledande behovsanalys till implementering.

Det här är en social roll där du har mycket kontakt med kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på att du är är bra på att skapa relationer och har god kommunikativ förmåga.

Som medarbetare på Kopparstaden får du ett spännande jobb, utmaningar och en mängd förmåner, samt 120 varma, starka och kloka kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan senast 5 maj.

Läs mer om tjänsten.

Uppdaterad: