Ny kvarterslokal i Svärdsjö att låna eller hyra


Interiör bild på kvarterslokalen med stolar, bord och fåtöljer.


Nu kan vi erbjuda våra hyresgäster att låna den snyggt inredda "bankenlokalen" i centrala Svärdsjö för möten och andra lugnare tillställningar. Företag och föreningar kan hyra kvarterslokalen för till exempel möten eller utbildningar.

Vi är glada att det nu finns en till samlingslokal i ett av våra bostadsområden som våra hyresgäster hos Kopparstaden får låna utan kostnad. Vi erbjuder även företag att hyra lokalen för 1 500 kronor och föreningar att hyra den för 500 kronor per tillfälle. Lokalen har sittplatser för 16-20 personer.

Samtliga samlingslokaler är rök- och djurfria och får lånas eller hyras fram till klockan 20.00. Du som lånar eller hyr måste då vara minst 25 år och själv vara närvarande i lokalen.

Är du under 25 år och har ett eget hyresavtal med oss är du också välkommen att låna lokalen för dagverksamhet fram till klockan 18.00.

Förutom kvarterslokalen i Svärdsjö har vi lokaler att låna eller hyra i fem andra områden. de finns på Järnet, i Bojsenburg, på Björken, Kvarnberget och i Nedre Norslund.

Kontakta Kundcenter om du vill boka en kvarterslokal, kundcenter@kopparstaden.se eller 023-458 00.

Relaterade länkar

  • Våra kvarterslokaler

Uppdaterad: