Ett köpoäng per dag som du står i kö


Barn stäcker sina händer i luften.

I dagsläget får man 1,5 poäng per dag som man är registrerad som sökande i vår bostadskö. I samband med att vi uppdaterar det bakomliggande systemet för Mina sidor i slutet av februari kommer alla istället få ett (1) kö-poäng för varje dag som man står i vår bostadskö, förutsatt att man är registrerad som sökande. Alla behåller sin nuvarande plats i vår kö.

Ändringen av köpoäng är en konsekvens av att det inte finns stöd i nya systemet att hantera 1,5 poäng, bara heltal. Därför förenklar vi så att det blir ett poäng per dag.

Du behåller din plats i kön

Vi räknar om poängen för samtliga som står i vår bostadskö, vilket gör att man får ett annat poängsaldo. Det förändrar inte turordningen i kön - alla behåller den plats i kö-ordningen som man hade innan, utifrån de antal dagar man varit registrerad.

Kom ihåg att registrera och kontrollera din e-postadress

Senast den 22 februari behöver du också ha en registrerad e-postadress till ditt användarkonto för att du enkelt ska få information från oss.

Vi kommer inte längre kunna skicka brev hem till dig med information om till exempel lägenheter du visat intresse för eller påminna var tolfte månad om att du behöver meddela oss om du vill stå kvar i kön.

Om du idag redan har en e-postadress registrerad i dina kontaktuppgifter, logga in och kontrollera att uppgifterna fortfarande stämmer.

Bostadsappen tas bort

"Nya" Mina sidor kommer att fungera bättre i mobil än den gör idag. Vi kommer därför att lägga ner Bostadsappen.

Håll dig uppdaterad med aktuell information

Läs mer om vilka förändringar vi gör på Mina sidor och hur det påverkar dig som bor hos oss, står i kö eller söker lägenhet.

Frågor och svar

Se om du hittar din fråga eller ställ den och få svar av vår kundtjänst inom 24 timmar.
Här har vi samlat frågor och svar om Mina sidor

Uppdaterad: