Frågor och svar

Badrum

Finns golvvärme i badrummet? Nej
Kan jag installera min egen tvättmaskin? Ja, vi har förberett för tvättmaskin genom att det finns vatten och el framdraget. Du har även möjlighet att ställa din torktumlare på tvättmaskinen i alla lägenheter utom 1:orna. Om du beställer nya maskiner – beställ då ”med installation” hos leverantören.
Finns kommod under handfatet? Nej
Får jag sätta upp föremål (t.ex. hängare, hyllor, tavlor) på väggarna i badrummet? Ja, så länge upphängningsanordningen inte skadar kaklet och att ytskiktet kan återställas till sitt ursprungliga skick innan avflyttning.
Kan jag köpa tjänsten att koppla in tvättmaskin? Ja, Kopparstaden erbjuder sådan tjänst.
Finns duschsarg i duschen med duschdraperistång? Nej, men en sådan kan du själv lägga dit om den tas med vid avflyttning.


Kök

Kan jag köpa tjänsten att koppla in golvdiskmaskin? Ja, Kopparstaden erbjuder sådan tjänst.


Vardagsrum

Hur sköter jag parkettgolvet? Torrstädning är att föredra framför våttorkning. Dammsug och moppa ofta och komplettera med en fuktig, väl urvriden mopp/trasa ibland.
Vad gäller för tv/bredband/telefoni?  I hyran ingår inga tv-kanaler. Samtliga lägenheter är anslutna till bredbandsnätet och du kan välja den tjänst och leverantör du önskar på tjänsteportalen ITUX.


Balkong

Hur stor är balkongen till min lägenhet? Det finns inga separata mått för balkongerna. Storleken får uppskattas utifrån den planritning som finns för varje lägenhet.

 

Garaget

Jag har anmält intresse för garageplats, vad händer nu? Om du anmält intresse för garageplats kommer vi att höra av oss till dig via mejl under senhösten.
Hur hög är garageporten? 2,2 meter


Övrigt

Finns golvvärme i lägenheten? Nej
Behöver jag köpa till persienner? Nej, persienner finns i lägenheten.
När får jag flytta in? Första arbetsdagen i månaden (i detta fall måndag 3 februari 2020). Vi meddelar alla som har ett avtal om upplägg och tid för inflyttning.

 

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar