Räkningar under sommaren

Hyran och andra räkningar kräver betalning året runt. Här servar vi dig med några smarta tips för att få det att flyta även om du är på resande fot.

Om du har planerat att vara hos familjen eller resa någonstans under sommaren och du inte är på plats här i Falun för att få dina räkningar, då kan det här vara en intressant läsning.

Hyra och vattenräkning

Alla hyresgäster som bor hos oss har möjlighet att se sina hyresavier på kopparstaden.se, du loggar enkelt in på Mina sidor. Under ”Mina betalningar” kan du se dina hyresavier som innehåller hyran för din studentbostad och debiteringen för din vattenförbrukning.

Du kan också ladda ner vår bostadsapp. Då kan du se din hyresavi direkt i telefonen vart du än är. Är du redan registrerad hos oss loggar du in med samma uppgifter som vid inloggning på vår hemsida.

Elräkning

Om du bor på Britsen eller B-kasern är det Kopparstaden AB som är ditt elhandelsföretag och då kommer kostnaden för din el med på din hyresavi.

Får du din elräkning från ett annat elbolag, tar du kontakt med dem och hör hur du bäst får din elräkning under sommaren.

Vi hoppas att dessa tips är användbara och att du får en väldigt skön sommar!

Relaterat

Information om Kopparstadens Bostadsapp

Relaterade länkar

  • Mina sidor