Så går det till

(Informationen gäller inte sökande till studentlägenhet, besök studentsidan för information om hur du söker boende.)

För att söka lägenhet eller andra lediga objekt börjar du med att registrera dig i vår kö. När du har registrerat dig får du ett Användar-ID och en PIN-kod som du använder för att logga in på Mina sidor. Här söker du själv bland lediga lägenheter, fordonsplatser, studentboenden, seniorboenden och förråd.

Våra objekt är märkta med antingen Direkt, Torget, eller Torget 24.

Är objektet markerat:

  • Torget– får de tio personer med högst köpoäng som gjort en intresseanmälan erbjudande om visning.
  • Direkt–  får tio slumpvis utvalda ett erbjudande om visning oavsett köpoäng eller tid för anmälan. Anmälan är öppen från 08.00 till 00.00 samma dag.
  • Torget 24– här gäller samma principer som för Torget med skillnaden att man endast kan lämna intresseanmälan under 24 timmar från det att objektet lades ut på hemsidan.

Tänk på att du bara kan anmäla intresse på högst tre lägenheter samtidigt. Du kan välja att ångra ditt intresse ända tills lägenheten har gått vidare till ett visningserbjudande. Du kan endast ha tre pågående visningserbjudanden samtidigt. Under erbjudandetiden förväntas du titta på lägenheten. Kontaktinformation till den som visar finns i det mejl eller brev om erbjudande som skickas ut till den adress du registrerat under Mina sidor.

Kom ihåg att du alltid måste svara på de visningserbjudanden du får – annars spärras du i kön!

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar