Sponsring

För oss är det viktigt att ge ett mervärde till våra hyresgäster, vara en attraktiv hyresvärd, bidra till ett socialt hållbart samhälle och ett välmående Falu Kommun.

Vårt mål med sponsringen är att kunna erbjuda aktiviteter till våra hyresgäster för att minska ofrivillig ensamhet, förbättrad fysisk och psykisk hälsa, ge möjlighet till kunskap, ökad medverkan i föreningar, integration samt kunskap om Kopparstaden. Vi ska kunna erbjuda en bredd av aktiviteter inom sport/rörelse, kultur och kunskap, där vår ambition är att oavsett ålder, kön och nationalitet kunna erbjuda någon form av aktivitet minst en gång/kvartal. Där den större delen av aktiviteterna kommer riktas till barn och ungdom samt våra äldre hyresgäster.

Vi tror på ett sponsringssamarbete med motprestation, där föreningens prestation ska ge våra hyresgäster ett mervärde och föreningen får ekonomisk ersättning från oss utifrån deras arbetsinsats.

Som förening erbjuds man tre nivåer, där er insats kan vara allt ifrån att dela ut Tidningen Bo, delta vid hyresgästaktiviteter till att vara arrangör för en hyresgästaktivitet.
Genom att samarbeta med olika föreningar i Falun hjälper vi till att minska onödig konsumtion, det vill säga köp av produkter som föreningar säljer för att tjäna pengar.

Under våren och sommaren 2021 har vi på grund av Covid-19, och den isolering den medfört, lagt extra fokus på aktiviteter till våra Senior- och Trygghetsboenden genom bland annat balkongallsång, delat ut påskfika samt jordgubbar och grädde till Midsommar, korsordstävling, erbjudit hemleverans av blommor och jord till balkong/uteplatser, utegympa med Friskis och Svettis. Aktiviteter av dessa slag kommer fortsätta under hösten 2021.

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar