Fotograf: Per Eriksson
Trigger Photo AB
+46-23-633 33
+46-70-520 99 36
www.fotografpereriksson.com
www.triggerphoto.se

Sommar

Grilla säkert
På grund av oset och brandrisken är det elgrill som gäller på din uteplats eller balkong.
Kol- eller gasolgrill är inte tillåtet. Kol kan du grilla med på de gemensamma grillplatserna.
Kom ihåg att släcka efter avslutad grillning.

Katten
En katt ska hållas under samma uppsikt som en hund. Att låta katten vara ute från morgon till kväll är inte att ha uppsyn över den.
Om katten lättar sig i sandlådan, på lekplatsen eller grannens utemöbler bryter kattägaren mot ordningsföreskrifterna.

Pool
En mindre, uppblåsbar barnpool kan gå bra att ha i våra områden. Du får bara ha vatten i poolen när det badas och du måste ha uppsikt över den. Allt för att ingen ska fara illa. Men först behöver du tillstånd från oss. Skriv ut och fyll i den här blanketten eller kontakta Kundcenter. Ifylld blankett lämnar du in till vårt Kundcenter.

Studsmatta
Vill du ha en studsmatta söker du tillstånd från oss. Skriv ut och fyll i den här blanketten eller kontakta Kundcenter. Ifylld blankett lämnar du in till vårt Kundcenter.

Trevlig tillställning
Visa hänsyn och informera dina grannar om du ska ha en fest i sommar. Men mellan klockan 22.00 och 07.00 ska det vara lugnt, även under den ljusa årstiden. Alla har inte möjlighet till semester och behöver natten till vila.

Skötsel uteplats
Du själv ansvarar för att underhålla och sköta om din uteplats. För att minska risken för slitage på ditt staket vid allmän grästrimning/skottning, uppmanas du att göra detta själv.

Pallkrage
Har du gröna fingrar och längtar efter att odla något utomhus? Skriv ut och fyll i den här blanketten eller kontakta Kundcenter. Ifylld blankett lämnar du in till vårt Kundcenter.

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar