Fotograf: Per Eriksson
Trigger Photo AB
+46-23-633 33
+46-70-520 99 36
www.fotografpereriksson.com
www.triggerphoto.se

Sommar

Grilla säkert
På grund av oset och brandrisken är det elgrill som gäller på din uteplats eller balkong.
Kol- eller gasolgrill är inte tillåtet. Kol kan du grilla med på de gemensamma grillplatserna.
Kom ihåg att släcka efter avslutad grillning.

Katten
En katt ska hållas under samma uppsikt som en hund. Att låta katten vara ute från morgon till kväll är inte att ha uppsyn över den.
Om katten lättar sig i sandlådan, på lekplatsen eller grannens utemöbler bryter kattägaren mot ordningsföreskrifterna.

Pool
En mindre, uppblåsbar barnpool kan gå bra att ha i våra områden. Du får bara ha vatten i poolen när det badas och du måste ha uppsikt över den. Allt för att ingen ska fara illa. Men först behöver du tillstånd från oss. Skriv ut och fyll i den här blanketten eller kontakta Kundcenter. Ifylld blankett lämnar du in till vårt Kundcenter.

Studsmatta
Om du vill ställa upp en studsmatta  inom Kopparstadens bestånd ska du i förväg prata med Bovärden om var du får ställa upp den. Detta gäller också om du har egen uteplats. Din Bovärd anvisar en plats som är lämplig med tanke på säkerhet och att det inte stör grannarna. Om det inte finns någon lämplig plats kan Bovärden säga nej. OBS! Endast studsmattor med tillhörande skyddsnät får sättas upp (gärna låsbart). Bovärden kan också begära att du som hyresgäst, i den mån det behövs, ska sköta till exempel gräsklippning runt och under studsmattan.
Om du vill ställa upp en studsmatta någonstans inom Kopparstadens bestånd/på din egen uteplats så krävs ett skriftligt tillstånd. Skriv ut och fyll i den här blanketten eller kontakta Kundcenter. Ifylld blankett lämnar du in till vårt Kundcenter.

Trevlig tillställning
Visa hänsyn och informera dina grannar om du ska ha en fest i sommar. Men mellan klockan 22.00 och 07.00 ska det vara lugnt, även under den ljusa årstiden. Alla har inte möjlighet till semester och behöver natten till vila.

Skötsel uteplats
Du själv ansvarar för att underhålla och sköta om din uteplats. För att minska risken för slitage på ditt staket vid allmän grästrimning/skottning, uppmanas du att göra detta själv.

Pallkrage
Har du gröna fingrar och längtar efter att odla något utomhus? Skriv ut och fyll i den här blanketten eller kontakta Kundcenter. Ifylld blankett lämnar du in till vårt Kundcenter.

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar