Information till entreprenörer/leverantörer/konsulter

Då handtvätt och avstånd har visat sig begränsa smittspridningen kommer vi nu utöka att även göra andra nödvändiga och av kunden efterfrågade åtgärder. (Kopparstaden gör bedömningen)

Det viktigaste, är för både hyresgästens och din egen hälsas skull: tvätta händerna, håll avstånd (tex hyresgäst är inte hemma eller i annat rum) och gå inte in i en lägenhet om du själv tillhör riskgrupp eller känner symptom.

 

Uppdaterat 2020-09-09
______________________________

Kopparstaden AB följer de allmänna riktlinjerna i Sverige på grund av den pågående pandemin. Vårt fokus är att dämpa oro med information, skydda riskgrupper och hjälpa till att minimera smittspridning. Det medför en del restriktioner som direkt eller indirekt även påverkar er verksamhet.
Nedanstående förhållningsregler gäller från nu och tillsvidare. Kontakta respektive avtalsägare inför era arbeten och vid eventuella frågor.
• Vi deltar/utför möten med externa parter i första hand digitalt (via Teams).
• Vi deltar i fysiska möten när vår närvaro är nödvändig och efter kontroll av sjukdomsläget gällande övriga deltagare.

Vi förväntar oss av dig som samarbetspartner att:
• Samtliga inför en arbetsdag kontrollera sitt hälsotillstånd och stanna hemma vid känning av symtom som torr-hosta, feber och andningsbesvär.
• Beakta god hygien och följa allmänna råd om att tvätta händerna, nysa i armveck och desinficera händerna regelbundet.

Här kan du ta del av den specialrutin som tagits fram för hantering av information i samband med felanmälan i vår portal.

_____________________________

Stödmaterial vid besök hos hyresgäst:

  • Talmanus på svenska, engelska, arabiska och somaliska med frågan om någon i hushållet har symptom för coronaviruset covid-19.
  • Talmanus med information på engelska, arabiska och somaliska om att hålla avstånd under pågående arbete hos hyresgäst.
FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar