Information till entreprenörer/leverantörer/konsulter

Vi utför endast akuta ordrar hos riskgrupper (såsom 70 år eller äldre och hyresgäster med allvarlig sjukdom) fram till 10 januari 2021. Här finner du adresser till våra +55- och trygghetsboenden.

Kopparstaden AB följer de allmänna riktlinjerna i Sverige på grund av den pågående pandemin. Vårt fokus är att dämpa oro med information, skydda riskgrupper och hjälpa till att minimera smittspridning. Det medför en del restriktioner som direkt eller indirekt även påverkar er verksamhet.
Nedanstående förhållningsregler gäller från nu och tillsvidare. Kontakta respektive avtalsägare inför era arbeten och vid eventuella frågor.

  • Hyresgästen ska ej vara i lägenheten under den tid som arbetet utförs.
  • Vi deltar/utför möten i första hand digitalt (via Teams) med externa parter.

Vi förväntar oss av dig som samarbetspartner att:

  • Du kontrollerar ditt hälsotillstånd och stannar hemma vid känning symtom.
  • Du följer allmänna råd om att tvätta händerna, nysa/hosta i armvecket, hålla avstånd och desinficera händerna regelbundet.

Här kan du ta del av den specialrutin som tagits fram för hantering av information i samband med felanmälan i vår portal.

_____________________________

Stödmaterial vid besök hos hyresgäst:

  • Talmanus på svenska, engelska, arabiska och somaliska med frågan om någon i hushållet har symptom för coronaviruset covid-19.
  • Talmanus med information på engelska, arabiska och somaliska om att hålla avstånd under pågående arbete hos hyresgäst.

Senast uppdaterad 2020-11-19

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar