Boende för dig som är +55

Våra +55-boenden passar dig som vill ha ett tryggt och smart boende som är lugnt och bekvämt när det är dags att varva ner.

Här har du din egen lägenhet, precis som vilken hyresgäst som helst, men du kan ta del av extra bekvämlighet och trygghet. Några av våra +55 hus har hiss och flera har extra gemensamhetsutrymmen, några har även gästlägenhet, bastu och gym samt varmgarage i källaren. De enda villkoren för den här typen av boende är att du inte har några hemmavarande barn och att du har fyllt 55 år.

Hyresgästerna i dessa hus brukar ha god gemenskap. På flera ställen ordnas både kalas och surströmmingsskivor tillsammans med grannarna. På några boenden har det bildats ideella föreningar som tillsammans hjälps åt att ta hand om de gemensamma utrymmena. Här finns möjligheter till sociala aktiviteter som är öppna för alla i föreningen, och som skapar en god gemenskap i området.

Du kan registrera dig från den dagen du fyller 53 år och söka bostad när du fyllt 55 år. Några har gästlägenheter som kommer väl till pass om släktingar eller vänner kommer på besök. Några har även bastu och gym samt varmgarage i källaren.

Adresser till våra fastigheter i kategorin +55

Idrottsvägen 10-22 (markplan, hiss saknas)
Kopparvägen 41
Nybrogatan 8
Storgårdsvägen 2 (markplan, hiss saknas)
Sturegatan 35
Svärdsjögatan 11
Vallmansgatan 1

Våra +55 boenden

Relaterade länkar

  • Läs våra uthyrningsregler
  • Registrera på Mina sidor och ställ dig i bostadskö
  • Logga in på Mina sidor och uppdatera dina köpoäng
  • Sök lediga lägenheter