Pressmeddelande 14 December 2011

Kopparstaden tecknar avtal med ny kommunikationsoperatör

Fr.o.m. oktober 2011 tar en av Sveriges ledande kommunikationsoperatörer iTUX över som kommunikationsoperatör för Kopparstadens ca 6 700 hushåll.

För Kopparstadens hyresgäster innebär avtalet bland annat att de fr. o m oktober 2011 kommer att kunna välja på ett ännu större utbud för TV, bredband och telefoni via Kopparstadens eget fibernät. iTUX kommer dessutom att från januari 2013 att ta över kabel-tvnätet. För Kopparstadens hyresgäster innebär det en ny enkel portal att beställa fler och attraktiva tjänster genom.

Lansering och mer information till Kopparstadens hyresgäster sker under sensommaren/hösten 2011.

– När vi valde att satsa på ett öppet fibernät till våra hyresgäster var det för att öka valfriheten för dem genom att tillföra ett större utbud av tjänster och leverantörer inom bland annat digital-TV, bredband och telefoni. Samtidigt vet vi att många hyresgäster uppskattar enkelheten med att kunna ta emot tv-kanaler på det vis som de alltid har gjort, säger Pernilla Wigren, VD för Kopparstaden.

– Vi är otroligt glada över det förtroende som Kopparstaden visar genom att välja oss som leverantör. Med vår unika lösning ökar vi valfriheten genom att öka utbudet av tjänster och leverantörer säger Robert Nilsson, VD på iTUX. Vårt avtal med Kopparstaden är ytterligare ett bevis för att vårt sätt att kombinera trygghet med förnyelse och ett bra utbud är något som fastighetsägare och hyresgäster efterfrågar.

För ytterligare information kontakta:

Bengt Tibbling, Kopparstaden, 023–458 07, kopparstaden.se

Christian Wictorin, iTux, 073–353 79 44, itux.se

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar