Pressmeddelande 5 November 2018

Kopparstaden presenterar ny vd

Kopparstadens styrelse har beslutat att anställa Susanna Karlevill som ny vd för Kopparstaden.

Susanna kommer närmast från stålindustrin där hon arbetat på Sandvik som fabrikschef för affären Precision Strip. Susanna tillträder den nya tjänsten 7 januari 2019.

Styrelsen och ledningen är stolta och glada över att presentera Susanna som Kopparstadens nya vd. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling med sig in i Kopparstaden vilket kommer att passa bra i in företaget.

– Vi ser mycket fram emot att få samarbeta med henne. Hon har med sig erfarenhet från bland annat SSAB och Sandvik, säger Kim Söderström, styrelsens ordförande.

Kim träder in som tillförordnad vd fram tills Susanna börjar sin nya tjänst.
– Jag är en person som drivs av att utveckla verksamheter och människor och min passion är ledarskap. Att ta steget att lämna stålindustrin för att arbeta med fastigheter är kanske inte självklart, men jag attraheras av att få vara med och skapa samhällsnytta genom Kopparstadens arena. Jag känner stor ödmjukhet inför den nya rollen och den fantastiska resa som Kopparstaden har gjort de senaste åren och hoppas kunna förvalta det i kombination med att fortsätta utveckla verksamheten framåt, säger Susanna.

Susanna Karlevill, ny vd hos Kopparstaden AB
FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar