Herrhagen Robin I

Herrhagen

Ljuvliga Herrhagen är bilfritt och barnvänligt – avgränsat av Östanforsån, husen i Slätta och en skog fylld med stigar och bärmarker. För motionärer finns elljusspåret upp till Stångtjärn och alla dess löpslingor och skidspår, populära bland Vasaloppsåkare.

Sommartid är Stångtjärn en populär fiske-och badplats – det tar c:a tio minuter att cykla dit. Är sjövattnet kallt finns utomhusbadet vid Slätta, med vattenrutschbana och solytor.

Husen har en alpliknande stil vilket betyder många takade balkonger med utsikt över centrums norra delar och Lugnets hoppbackar. Lägenheterna är rymliga med stora kök. Flera lägenheter har också badrum med kakel och klinkers.

Vardagen blir bekväm med närhet till nyrustad livsmedelsbutik, sporthall med gym, fotbollsplan, solarium och squash-hall. I området finns också bastu och garage med tvätthall.

På Herrhagsvägen 55 finns det toppmoderna boendet i huset som återuppbyggdes efter en brand 2007. Här finns speciella displayer där man enkelt ser hur mycket energi varje lägenhet förbrukar – och man betalar bara för sin faktiska förbrukning. Detta boende är också helt rökfritt.

Adresser till våra fastigheter i området:

Herrhagsvägen 23-71
Slättavägen 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11

Bovärdar

Hovsep

Hovsep

Visa adresser  + -

Herrhagsvägen 59 – 71

Åke

Åke

Visa adresser  + -

Slättavägen 2 – 4
Herrhagsvägen 49 – 57

Michael

Michael

Visa adresser  + -

Herrhagsvägen 39-43
Slättavägen 3, 5-11

Linus

Linus

Visa adresser  + -

Herrhagsvägen 25-35
Annagården

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar