vitsippan_3_front

Vitsippan

Komfort med allt i närheten

Vitsippan är utrustad med allt för en bekväm vardag. Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare. Balkongerna är inglasade och marklägenheterna har uteplatser med tak. I trapphusen finns barnvagns- och rullatorförråd och i området finns också cykelförråd.

Varje lägenhet har individuell mätning av el och vatten, så du betalar bara för det du förbrukar. Husen är av modellen passivhus, vilket inte bara är bra för dig utan också bra för miljön! Boendet är rök- och kattfritt – passar bra för dig med allergi.

I området finns fotbollsplaner och isbanor. En kort promenad bort ligger de omtyckta badplatserna Kålgården och Bojsen beach. Vid Kålgården hittar du minigolf och en gång- och cykelväg runt Östanforsån som passar perfekt för löpare eller hundägare.

Dagis, grundskola, vårdcentral, tandvård och ett antal matbutiker, finns allesammans runt hörnet. Bara två kilometer bort längs cykelbanan når du centrum på 10-15 minuter. Lika lång tid tar det också till Lugnet.

Växthuset på gården, som också gett namn åt huset, nyttjas av de boende i båda husen. Här kan du odla, umgås eller bara mysa.

Adresser till våra fastigheter i området:

Norra Järnvägsgatan 5 och 7

Bovärdar

Fotograf: Per Eriksson
www.fotografpereriksson.com
+46-70-520 99 36
per@fotografpereriksson.com
Tullkammaregatan 12
791 31 Falun

Ali

Visa adresser  + -
Tobias S

Tobias

Visa adresser  + -
Linn

Linn

Visa adresser  + -
Hans

Hans

Visa adresser  + -
Fredrik H

Fredrik

Visa adresser  + -
Magnus

Magnus

Visa adresser  + -
Kåre

Kåre

Visa adresser  + -
Thomas A

Thomas

Visa adresser  + -
FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar