pm5-webb
Senaste nytt 6 November 2019

Stängt på grund av flytt och byte av fastighets- och kundsystem!

Under vecka 45 har vi begränsad tillgänglighet på grund av att Bobutiken flyttar samt att vi byter fastighet- och kundsystem. Systemet ger dig som kund tillgång till ”mina sidor”  och appen. Systemet kommer ligga nere den 5 och 6 november  vilket innebär att  Kopparstaden håller helt stängt för samtal på telefon till både kundcenter och marknad. Akuta felanmälningar görs dessa dagar till Jouren på telefon 010-470 57 09.

Tänkt på att förbereda dina ärenden inför vecka 45 redan nu. Ring eller mejla oss innan den 5 november så hjälper vi dig! Från och med den 11 november nås både kundcenter och marknad via telefon på ordinarie tider och Bobutiken är öppen som vanligt!

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar