Senaste nytt 4 September 2019

Säljare med falska säljargument

Vi vill varna om försäljare som säljer brandutrustning med falska säljargument runt om i våra områden. De påstår att det är ett lagkrav att du som privatperson måste ha brandfilt och släck-utrustning hemma. I samband med det erbjuds brandskyddspaket till överpriser. De hotar med att du som privatperson kan få höga bötesbelopp om du saknar dessa produkter. Påstående är falskt men däremot rekommenderar vi alltid att du ändå har ett bra brandskydd i hemmet för din egen trygghet och säkerhet.

I varje lägenhet ska det finnas minst en fungerande brandvarnare och utöver det rekommenderar vi att det finns en brandsläckare och brandfilt hemma. Du hittar de  brandskyddsprodukter du behöver via ditt försäkringsbolag eller i butiken på stan.

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar