Aktuellt just nu

Öppettider allhelgonaafton

På fredag 4 november, under allhelgonaafton, har vi ändrade öppettider. Växeln är öppen klockan 09.30-12.00 och Bobutiken är stängd hela dagen. Vid akuta fel när vi håller stängt, kontaktar du Jouren på telefonnummer 023-630 68.

Incident i Bojsenburg

Det har inträffat en tråkig incident på vändplan 4 i Bojsenburg natten till idag, onsdag den 26 oktober. Just nu utreder polisen händelsen och om du har några uppgifter om händelsen kontaktar du polisen på telefonnummer 114 14 . Vi kommer nu att sätta in extra bevakning i området under kvällar och nätter med vårt bevakningsbolag Avarn. Vid allvarliga händelser i ditt bostadsområde ringer du direkt till polisen på telefonnummer 112 . Vid störningar i din fastighet går det bra att kontakta vår trygghetsjour mellan klockan 22.00 och 06.00, telefonnummer 023-630 68 .

Glada vinnare vid utlottning av hyror under jubileumsåret 2022!

Under vårt 75-års firande lottar vi ut två gratishyror per månad bland våra hyresgäster (personal och styrelse för Kopparstaden får inte delta i utlottningen).

Vi söker två Bovärdar

Hos oss på Kopparstaden står kunden alltid i främsta fokus. Vår uppgift är att förvalta och skapa hållbara hem i Falun och vår vision är att ”Alla vill bo hos oss”.

Problem med e-post

Vi upplever för närvarande problem med att vi inte kan skicka mail ut till våra hyresgäster.

Cykellekplatsen på Stora torget tackar för alla glada besökare

Cykellekplatsen har demonterats från Stora torget i Falun. Den invigdes 1 juli och gavs till faluborna från Kopparstaden som fyller 75 i år.