Senaste nytt

BO 2/2020

I det nya numret av BO tar vi bland annat upp hur viktigt det är att vi gör vad vi kan samt står tillsammans i denna tunga tid av pandemi. Vi skriver också om våra härliga Gro Smartare och berättar hur du kan städa giftfritt och mycket mer. Du vet väl att du även kan läsa tidningen digitalt? Trevlig läsning.

Tele2 sänder tv-kanaler digitalt från 8 september 2020

Alla Tele2-hus måste gå över till digitala sändningar senast den 8 september 2020, efter det fungerar inte det nuvarande analoga utbudet längre.

Invigning av innergården på Teatern

Ikväll hölls en glädjande invigning med avstånd på innergården i kvarteret Teatern. Kvällen bjöd på musik, mingel, tilltugg, tipspromenad, tal och bandklippning med ”teaterdirektören” Daniels Sven Olsson som konferencier. Tack till alla hyresgäster, medarbetare och entreprenörer som deltog under kvällen!

Våra tips för ett svalare hem

Eftersom vi som fastighetsägare inte kan göra något för att sänka inomhustemperaturen, kommer här några tips på hur du bland annat kan minska värmen något i din lägenhet:

Nu blir det smidigare att återvinna dina kläder!

Genom textilinsamling kan gamla kläder och hushållstextilier få nytt liv genom nya användare. Att återanvända textilier innebär en vinst för miljön, sparar på jordens resurser och minskar kemikalieanvändningen.