Kopparstaden fyller 75 år – firar med ett jubileumsnummer av hyresgästtidningen BO till samtliga hushåll i Falu kommun


I 75 år har Kopparstaden varit i allmänhetens tjänst och bidragit till ett gott och välmående Falun genom att bygga och förvalta hyresbostäder för alla plånböcker och olika skeenden i livet. Nu vill de dela sin historia och berätta om sina framtidsplaner för Faluns alla invånare.

Sedan 2005 har de givit ut deras hyresgästtidning där de berättar för sina hyresgäster om det dem gör, vad som är på gång och annan nyttig och inspirerande information. För att uppmärksamma att de fyller 75 år i år har det valt att skapa ett jubileumsnummer som man delar ut till Faluns alla hushåll.

Tidningen som landar i brevlådan under första helgen i juni, tar med läsaren på en underhållande tidsresa med kul fakta och kuriosa från de olika tidsepokerna, samt berättar om Kopparstadens viktiga roll i utvecklingen av Falun. Till Kopparstaden är alla, från 18 år, välkomna att söka bostad, och idag har man med sina ca 6100 bostäder över 9 000 hyresgäster – en ansenlig mängd av Faluns nästan 60 0000 invånare.

- Vi har funnits i 75 år och varit en viktig aktör för att bidra till det vöxande och hållbara samhället i Falun. Många av dagens Falubor har någon gott bott, bor idag eller kommer bo hos oss i framtiden. Därför har vi valt att distribuera det här jubileumsnumret till hela Falun, säger Kopparstadens vd Susanna Karlevill.

Kontaka oss för mer information

Anna Timander

Marknads- och uthyrningschef

023-458 21
anna.timander@kopparstaden.se

Relaterade länkar

  • Läs BO digitalt

Uppdaterad: