Kopparstaden stöttar populärt hälso- och friskvårdsprojekt som kommer till Falun


Kopparstaden har tecknat samarbetsavtal med orienteringsklubbarna i Falun och konceptet Hittaut för att vara med och bidra till ett socialt hållbart samhälle, människor som mår bra och att Falun har ett aktivt föreningsliv med ett brett utbud.

Hittaut är ett rikstäckande koncept som Svenska Orienteringsförbundet tagit fram i syfte att få invånare och besökare att röra sig mera utomhus - samtidigt som man får lära känna kommunen. Aktiviteten är kostnadsfri för deltagare och inget krav på medlemskap ställs.

- Eftersom föreningslivet är en viktig pusselbit för människors välbefinnande ser vi det som naturligt och självklart att hitta samarbeten med föreningarna i Falu kommun. Därför såg vi konceptet Hittaut som en intressant samarbetspartner, säger Kopparstadens marknads- och uthyrningschef Anna Timander.

Aktiviteten går ut på att deltagaren samlar, registrerar samt noterar koder som är placerade på olika ställen i kommunen. Man deltar även i månadsutlottningar med priser genom Hittaut-appen. Hittaut Falun pågår under perioden maj till september och papperskartor kommer att delas ut till alla hushåll i Falu kommun. Kartorna kommer även finnas tillgängliga digitalt via appen.

Orienteringsklubbarna i Falun är: OK Kåre, Korsnäs IF OK, Grycksbo IF OK, Karlsbyhedens OK, Bjursås OK och Svärdsjö SOK.

Kontaka oss för mer information

Anna Timander

Marknads- och uthyrningschef

023-458 21
anna.timander@kopparstaden.se

Relaterade länkar

  • Läs mer om sponsring hos Kopparstaden
  • Vill du ansöka om sponsring? Läs mer och skicka in din ansökan här


Uppdaterad: