Kopparstaden har skapat ny kö för seniorer


Kopparstaden har gjort sina bostadsköer enklare genom att slå samman +55- och trygghetsboende till en ny kategori - Senior. Sammanslagningen innebär att köerna för +55- och trygghetsboende har tagits bort och ersatts med en kö.

Kategorin senior är uppbyggd i tre olika boendetyper; bas, plus och trygg. Lägenheterna ger förutsättning för ett tryggt och smart boende.

- I samband med sammanslagningen så har Kopparstaden kunnat se över olika boendealternativ utifrån seniora hyresgästers behov, säger Kopparstadens marknads- och uthyrningschef Anna Timander.

Seniorlägenheterna skiljer sig vad gäller läge och tillgång till gemensamma utrymmen beroende på boendetyp. Att det finns lättillgänglig sopsortering och närhet till service, butiker och kommunikationer är något som utmärker den här typen av boende.

- På kopparstaden.se finns mer fakta om de tre olika boendetyperna inom kategorin Senior. Där registrerar man sig också i vår kö för seniorlägenheter från den dagen man fyller 60 år och söker bostad när man fyllt 65 år. Villkoren för den här typen av boende är att man inte har några hemmavarande barn, avslutar Anna.

Kontaka oss för mer information

Anna Timander

Marknads- och uthyrningschef

023-458 00
anna.timander@kopparstaden.se

Uppdaterad: