Kopparstaden erbjuder reducerat pris till sommarsimskolan för sina yngre hyresgäster


Kopparstaden fortsätter samarbetet med Falu Simsällskap som arrangerar sommarsimskola för barn mellan 5 och 10 år. Det är en simskola i Lugnets utomhusbassäng som anordnas under tre perioder i sommar.

– Genom vårt fina samarbete med Falu SS kan vi erbjuda hyresgästernas barn 625 kronors rabatt, vilket är ca halva priset av ordinarie pris. Vi känner att samarbetet gagnar våra hyresgäster genom att vi främjar möjligheten för deras barn att lära sig simma. Dessutom är gemenskap och aktivitet något som Kopparstaden vill bidra till, säger Kopparstadens marknadschef Anna Timander.

Foto: Falu Simsällskap

De första 30 anmälda barnen som bor i någon av Kopparstadens lägenheter kan ta del av erbjudandet för sommarsimskolan. Från och med 1 maj kan man gå in och boka den period som passar. Bokningen är öppen tills alla platser är fyllda och för erbjudandet är det först till kvarn som gäller.

– Samarbetet med Kopparstaden ger oss möjlighet att nå ut till fler barn inom Falu kommun. Falu Simsällskaps sommarsimskola är en mycket uppskattad aktivitet som bidrar till ökad simkunnighet och trygghet i vattnet, säger Falu Simsällskaps nybörjaransvarige Ronja Rantanen.

För att få delta i sommarsimskolan bör barnet ha klarat av simmärket Baddaren.
Mer information om sommarsimskolan, anmälan och betalning finns på www.falusim.nu. Klicka vidare till simskola/sommarsimskola.
Om du har frågor om sommarsimskolan mejlar du till nyborjarsim@falusim.se eller ring 023-106 28.

Uppdaterad: