glimmerstigen_bg

Glimmerstigen

2016 började vi med hjälp av NCC bygga 115 lägenheter på Galgberget ner mot Främby med inflyttning från våren 2017. De fem femvåningshusen (två av husen får även en souterrängvåning) kommer att ligga högt belägna och många av lägenheterna får en fantastisk utsikt över Runn. Lägenheterna blir i storlekarna 1 rok – 4 rok , (36 – 98 m2) och samtliga har balkong eller uteplats för att dra full nytta av det fina läget. De 115 lägenheterna släpptes ut i kön den 15 september 2016.

Mer fakta finns att läsa här.

Bostadsområdet Galgberget
Galgberget är ett mycket populärt och barnvänligt område med både förskola och grundskola och nära Falu centrum. Här bor man granne med skogen på kort cykelavstånd från Faluns utbud av butiker, matställen och service, men med även Borlänges faciliteter inom räckhåll.

Briljant boende med oslagbar utsikt
Glimmerstigen är precis så gnistrande vackert som det låter. Med sin panoramautsikt över Runns skärgård så är Glimmerstigen den småstadsidyll som uppfyller drömmen om ett stads- och naturnära hem. Med cykel når du både centrum, golfbanor, ridhus och andra aktiviteter på en kvart. Gillar man inte att cykla så finns goda busskommunikationer för dig som behöver ta dig runt mellan fotbollsmatcher, skoldagar och gitarrlektioner i Borlänge.

Om stadens puls inte lockar så har du lyckligtvis skogen som närmsta granne. Bygg trädkojor, räkna myror med barnen eller ta långa sköna promenader genom toppar, dalar och skog. Glimmerstigen ger dig lite av allt så att du inte längre behöver välja.

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar