Sara – Bovärd

Vilken roll har du i Kopparstaden?
Jag jobbar som Bovärd. I mitt jobb ingår service till kund, mindre reparationer, utemiljö och besiktningar. I jobbet hanterar jag olika situationer vilket kräver att jag har tålamod, är diplomatisk och att jag har självkänsla och självförtroende. Eftersom jag är lärare i grunden har jag en pedagogisk fördel – jag är van att hantera människor och kan sätta mig in i olika situationer.

Vilket mervärde skapar du för våra kunder?
Jag vill att mina kunder ska känna sig välkomna och viktiga och jag tror att jag lyckas förmedla den känslan till dem. Jag lyssnar alltid aktivt på mina kunder och försöker skapa en trevlig stämning i mina hus/korridorer. Att vara serviceminded är ett måtto. Sen tror jag att flexibilitet och att inge förtroende är viktiga ingredienser för en bra relation till mina kunder. Jag ser också till att jag har en god relation med mina kollegor .

Varför valde du Kopparstaden som arbetsplats?
Jag fick tips om att söka jobbet från en anställd vid Kopparstaden. Att Kopparstaden är ett kommunalt bolag är positivt. Att jobba som Bovärd verkade bra eftersom jobbet är fritt, utearbete växlas med innearbete och många kundkontakter.

FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar

Hej!

Vi hoppas att du har tid att svara på en enkel fråga?
Det skulle hjälpa oss förbättra vår hemsida ytterligare.

Tack för din medverkan!