jubileum_devis

 

70-årsfest på Lugnet

Panetoz, FiliokusFredrik, hästar, hundar middag och CC Riders

Kopparstaden fyller 70 år. Den 3 juni blir det fest och firande på Lugnet för samtliga hyresgäster. Du som bor hos Kopparstaden är bjuden.

– Aktiviteterna kommer att passa alla åldrar, hela familjen och olika intresseområden. Det här kommer att bli en rolig dag för alla, lovar Marianne Moberg Norell, områdesutvecklare. 

1947 byggdes Kopparstadens första lägenheter på Knoppen. Sjuttio år har passerat sedan dess och mycket har hänt.
– Nu är det verkligen dags att bjuda våra hyresgäster på en riktig fest, och vi planerar aktiviteter för fullt, fortsätter Marianne.
Eftersom Marianne har varit ”hästtjej” sedan hon var sju år är ponnyridningen självklar på programmet och redan inbokad. Hon berättar också om hundutställningen för barn och ungdomar upp till femton år. Charmigaste ekipaget/publikens favorit vinner pris.

Artisten showar

Firandet börjar klockan 13 med olika prova-på-aktiviteter som är gratis för alla hyresgäster: Bad, ponnyridning, minigolf, yoga, gympa, inlines, frisbeegolf, tipspromenad med cyklar som vinster, godisregn, ansiktsmålning och mycket annat.

– Ta med hela familjen och åk upp i Bergbanan, tipsar Marianne.

Många föreningar kommer också att finnas på plats, bland annat Röda korset, Missing People, flera studieförbund och Hyresgästföreningen.

– Vi hoppas också att räddningstjänsten och polisen kommer att kunna vara med och ha uppvisning tillsammans med hund den här dagen, säger Marianne.

Klockan 16 kommer den populära trollkarlen FiliokusFredrik att kliva upp på scenen och därefter är det dags för ännu mer hålligång från stora scenen med Panetoz. Därefter serveras middagen där CCriders bjuder på underhållning i tältet som rymmer 500 sittande gäster.

– Några av våra hyresgäster kommer att laga och bjuda på somalisk mat under dagen och du kan köpa korv och bröd, säger Marianne.

Bakluckeloppis blir det också! Ingen föranmälan behövs, men det är verkligen ”baklucke” som gäller, inte släpvagnar och bord, understryker Marianne.

 

Marianne
FÅ SVAR PÅ DIN FRÅGA HÄR
Frågor & Svar

Hej!

Vi hoppas att du har tid att svara på en enkel fråga?
Det skulle hjälpa oss förbättra vår hemsida ytterligare.

Tack för din medverkan!